TURBULENTIE IN HET FLEVO ZIEKENHUIS TE ALMERE 2016

Mijn 3e expostitie was op 17 september 2016 in het Flevo Ziekenhuis te Almere. Het was een groot succes geweest. Heel veel oude bekende gezichten onder de bezoekers die geweest zijn en mijn schilderijen nog niet eerder hebben bezichtigd, daar heb ik hele mooie reacties en complimenten van gekregen. Uit verschillende onverwachtse uithoeken van Nederland zijn ze komen kijken. Daarbij heb ik aanbiedingen gekregen om in mijn eigen home-town Woerden een expositie neer te zetten. Dat is voormij toch een eer op mijn werk, om in mijn eigen geboorte stad te mogen hangen... Wanneer dat zal zijn, daar hou ik u zeker van op  de hoogte. Ik wil iedereen heel hartelijk danken die tijdens de expositie zijn geweest en ook aan de mensen die de foto's gemaakt hebben, mijn dank is groot.

 

Met abstracte groet,

Joop Mailuhu

 

My 3rd exhibition was on September 17, 2016 at the Flevo Hospital in Almere. It was a great success. There have been a lot of old-known faces among the visitors and they have not seen my paintings before. I received very nice comments and compliments. Family and friends from different unexpected corners of the Netherlands and Belgium came to the opening. In addition, I received offers to put an exhibition in Woerden. That's an honor for my work to show my paintings in my hometown. When that will be, I'm not sure but I'll be notified. I would like to thank everyone very much for the exhibition and the people who made the pictures, many thanks!!!

 

 With abstract greetings,

 

Joop Mailuhu

TURBULENTIE in het Flevo Ziekenhuis te Almere 2016

Opmerkingen

11.09.2017 21:53

Piet dan Bertha Nanlohy-Berhitu

High Joop, geweldig om te zien wat voor mooie werken jij hebt gemaakt...zie uit naar jou expositie in Woerden...ga zeker met Bertha een kijkje nemen en met je bijkletsen...su lama kio..

12.09.2017 16:41

Joop Mailuhu

Apa kabar Piet dan Bertha, met ons gaat het goed. Zodra Woerden aan de beurt is zal ik jullie zeker uitnodigen voor de opening. Leuk om je weer te zien en te spreken. Sampé bertumu lagi XXX

28.06.2017 07:41

Elisabeth van Huffelen

Dear Joop, ik ben onder de indruk van je pracht collectie. Je lijnen spel, abstractie en kleur gebruik..
Graag zou ik het van dichtbij willen zien! Laat me weten wanneer Woerden een feit is...

28.06.2017 18:57

Joop Mailuhu

Dank je wel, heb nu een expositie in Koudekerke, aansluitend in het Gemeentehuis te Kapelle op 14 juli. 15 juli sta ik in Goes op de kunstmarkt de Montmartre , en geef een workshop voor kids. Druk...

16.01.2017 16:05

Vincent Mastail

Oom Joop, Bagus...RESPECT !
Expositie in Woerden laat ons weten....